| 0 التعليقات ]



 
 طريقه للسمك في الفرن
إنتى تعملى الخلطه دى ملح و كمون وفلفل اسمر وشطه حمراء
وفلفل أحمر حلو وطماطم و بصل مقطع
وتوم مفروم ناعم وفلفل اخضر مقطع وعصير ليمون وبعد 
عصر الليمون قطعيه صغير ودى شكل الخلطه


http://www2.0zz0.com/2010/07/29/10/961086820.jpg


وتحشى بها السمك وممكن تختاري اي سمك يعجبك وحطى حواليه كمان وحطيه بالصينيه وعليه شويه زيت ذره او عادى

http://www2.0zz0.com/2010/07/29/10/874181075.jpg

وغطى الصينيه بورق الومنيوم

http://www2.0zz0.com/2010/07/29/10/760631113.jpg

ممكن تسيبيه ساعتين علشان يشرب التتبيله بعدين حطيه فى الفرن على حراره عاليه فى الاول لحد الفرن ما يسخن بعد كده خليها حراره متوسطه لحد ما يستوى

http://www2.0zz0.com/2010/07/29/10/892711517.jpg

شيلى الفويل وحطيه تانى علشان يحمر فى الفرن وإدعوا لى وده الشكل النهائى

http://www2.0zz0.com/2010/07/29/10/889280594.jpg

وده شكل السمكه فى الطبق. إيه رأيكوا بقى؟


http://www2.0zz0.com/2010/07/29/10/148822710.jpg



عدد التعليقات على هذه التدوينة : "0"

من فضلك ضع تعليقك بإسمك وتجنب وضعه كمجهول,رجاء تجنب إستعمال التعليقات لبث روابط إعلانية. كذلك ننبه إلى ضرورة الالتزام بصلب الموضوع و عدم الخروج عليه