| 0 التعليقات ]


المقادير
فرخة مغسولة بالدقيق والملح ثم بالماء كويس 
3 حبات بطاطس 
1 حبة بصل 
3 حبات فلفل رومي 
ملح + فلفل ناعم أسود + كمون + بهارات فراخ 
كزبرة ناشفة 
زيت 
الطريقة 
قطعى البطاطس والبصل والفلفل الرومى حلقات متوسطة إخلطى الملح والفلفل والكمون والبهارات والكزبرة مع بعض ثم حطيهم على الفرخة و إفضلى قلبيهم مع بعض كويس .
هاتى الصنية وإدهنيها زيت كويس ثم حطي شوية خضار ثم رصصي أجزاء الفرخة 
ثم ضعى باقي الخضار ووضبي الخليط كدة بإديك ثم ضعى حوالي 2 ملعقة زيت 
ثم غطي الصنية بورق فويل ودخليها الفرن لمدة 1 ساعة أو أزيد نصف ساعة 
لحد ما تبصي عليها وتنغزي الفراخة بالسكينة تلاقيها إستوت شيلى الفويل وسيبيها 5 دقائق يا دوب تأخد لون من فوق وهيكون فيها شوية صوص 
وبالهنا والشفا



عدد التعليقات على هذه التدوينة : "0"

من فضلك ضع تعليقك بإسمك وتجنب وضعه كمجهول,رجاء تجنب إستعمال التعليقات لبث روابط إعلانية. كذلك ننبه إلى ضرورة الالتزام بصلب الموضوع و عدم الخروج عليه